Emma Răducanu şi Bianca Andreescu, meciuri-maraton la French Open: Au stat aproape 5 ore pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emma Răducanu a revenit de la un prim set pierdut pentru a avansa în turul II
Emma Răducanu a revenit de la un prim set pierdut pentru a avansa în turul II

Cele două jucătoare cu origini româneşti - „Bibi“ are chiar ambii părinţi din România şi a început tenisul la Piteşti – au debutat la French Open 2022 cu nişte partide pe muchie de cuţit!

Dacă Emma Răducanu (12 WTA) tocmai a debutat la Roland Garros, în schimb, zgura pariziană n-a fost niciodată punctul forte pentru Bianca Andreescu (72 WTA).

În precedentele ei participări în al doilea Grand Slam al anului, „Bibi“ a atins o dată turul II, în 2019. Era anul în care avea să câştige, ulterior, US Open. Nici acum, la ediţia din 2022, Andreescu nu prea a strălucit în meciul ei de debut pe tablou. Şi a avut nevoie de 2 ore pentru a trece de Ysaline Bonaventure (168 WTA), scor 3-6, 7-5, 6-0.

În turul II, Andreescu (21 de ani) o va întâlni pe Bencic (14 WTA).

Pentru Emma Răducanu (19 ani), debutul la Roland Garros a fost destul de dur. Chiar dacă, cel puţin pe hârtie, a întâlnit o adversară cu care ar fi trebuit să se distreze. Nici vorbă de aşa ceva! Emma a avut nevoie de 2 ore şi 40 de minute pentru a trece de Linda Noskova (17 ani, 184 WTA), scor 6-7, 7-5, 6-1. 

În turul II, Răducanu o va întâlni pe Sasnovich (47 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite