Emirate, decizie riscantă în lupta cu coronavirusul: Arabii pun vieţile oamenilor în pericol

Emirate, decizie riscantă în lupta cu coronavirusul: Arabii pun vieţile oamenilor în pericol

Mohammed al-Rumaithi are un cuvânt important de spus în sportul din Emirate

Într-o tentativă de a combate pandemia se iau tot felul de hotărâri care, nu doar că nu rezolvă problema principală, dar dau naştere la altele la fel de grave!

Pandemia a creat deja un dezastru economic la nivel global, iar asta pe fondul măsurilor de restricţie, care n-au oprit răspândirea virusului, ci doar au încetinit-o. Deja specialiştii ne avertizează de apariţia unui al doilea val, însă, până atunci, va trebui să ne descurcăm şi cu o sărăcie cruntă. Iar asta pe lângă depresie şi alte probleme care vor apărea din cauza distanţării sociale.
 
Iar când „soluţia“ ta în faţa unei probleme creează altele cel puţin la fel de grave, e cazul să-ţi pui nişte întrebări serioase. Până atunci, Emiratele Arabe Unite continuă acest trend al aşa-ziselor soluţii în combaterea pandemiei. Concret, arabii şi-au oprit campionatul intern de fotbal în luna martie şi tocmai au anunţat reluarea sezonului pentru...luna august!
 
Vorbim despre o măsură şocantă, care le va pune vieţile sportivilor în pericol. Pe scurt, în luna august, disputarea competiţiilor în aer liber în Emirate e o decizie, pur şi simplu, groaznică. Asta deoarece temperaturile sunt sufocante, iar umiditatea ucigătoare! 
 
De decizia arabilor va fi afectat şi Laurenţiu Reghecampf, cel care antrenează Al-Wasl Dubai, echipă aflată pe locul 7 din 14 după 19 runde. Din actualul campionat mai sunt şapte etape de jucat.
12.481
de cazuri de coronavirus au fost înregistrate până acum în Emirate, unde au fost şi 105 decese. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările