EXCLUSIV Solidar cu Gigi Becali şi în Emirate: Cosmin Olăroiu a sărbătorit titlul la Al-Ain cu poza patronului Stelei pe tricou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu a avut un tricou special cu poza lui Gigi Becali
Cosmin Olăroiu a avut un tricou special cu poza lui Gigi Becali

Trimiterea latifundiarului după gratii a creat un val de indignare printre cei care susţin că decizia dată de Înalta Curte e, de fapt, una de imagine, prin care se doreşte muşamalizarea unor cazuri mult mai mari de corupţie. Revoltat de ce se petrece în ţară, fostul tehnician al Stelei a reacţionat.

Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi sunt doi dintre cei mai apropiaţi oameni de Gigi Becali din lumea fotbalului. Oli e antrenorul care a reuşit să lucreze cel mai bine cu un tip considerat „imposibil“ de mulţi alţi tehnicieni care s-au perindat la Steaua. Cu Becali şi Olăroiu în frunte, Steaua a reuşit cea mai mare performanţă la nivel de cluburi, după Revoluţia din 1989: calificarea în semifinalele Cupei UEFA, în sezonul 2005-2006.

Mirel Rădoi e finul patronului roş-albaştrilor şi cel mai iubit stelist de la Marius Lăcătuş încoace. În cei opt ani în care a evoluat în Ghencea, mijlocaşul de 32 de ani a ajuns liderul echipei alături de care a cucerit trei titluri şi două Supercupe ale României.

Oli a părăsit Steaua în 2007, dar a rămas în relaţii excelente cu Gigi Becali. Tocmai în contul acestei prietenii, în 2011, când Steaua era la un pas de a rata calificarea în cupele europene, tehnicianul de 43 de ani a revenit la echipă, a cucerit Cupa României, după o finală cu Dinamo, şi a asigurat că roş-albaştrii vor evolua în Liga Europa.

Rădoi l-a urmat pe Oli în Asia, în 2009, însă patronul Stelei a insistat mereu că finul său va fi readus la club, mai întâi, ca jucător, iar ulterior, ca antrenor.

Au renunţat la tricolor

Evenimentele din ultimele zile i-au şocat pe Olăroiu şi pe Rădoi, care, aflaţi în Emirate, au aflat cu stupoare că patronul Stelei a fost condamnat la închisoare în „Dosarul Terenurilor“ în care statul a fost păgubit cu 900.000 de dolari.

Deşi s-au ferit să dea declaraţii oficiale, cei doi sunt convinşi că decizia dată de Înalta Curte a fost una prin care s-a dorit condamnarea unui om cu imagine, în speţă Gigi Becali, pentru ca alte cazuri de corupţie, mult mai mari, să fie muşamalizate.

Revoltaţi, Olăroiu şi Rădoi au recurs la un gest simbolic pentru a-şi arăta indignarea vizavi de decizia dată de Înalta Curte şi, totodată, solidaritatea cu Gigi Becali. 

Dacă, anul trecut, când Al-Ain a cucerit titlul, cei doi români s-au prezentat la festivitatea de premiere cu steagul României, acum, ei au renunţat la tricolor. Mai mult, după ce şi-a luat medalia de campion, Olăroiu s-a dezbrăcat de tricoul de campion şi s-a îmbrăcat cu un tricou pe care era imprimată o fotografie cu Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI:

*„Adevărul“ a aflat cum vrea să iasă Gigi Becali din închisoare: avocaţii lui s-au gândit la un motiv pentru care să ceară graţierea latifundiarului

*Un SMS l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Stoică : mesajul tulburător al lui Mihai Neşu pentru Gigi Becali

*Dedicaţie pentru Gigi Becali de pe patul spitalului: un jucător al Stelei i-a transmis un mesaj patronului, imediat după ce a ieşit de la operaţie

*Gigi Becali l-a făcut praf, dar el a sărit în sprijinul patronului: prima reacţie din partea unui jucător al Stelei după condamnarea latifundiarului

*Ce a înţeles Giovanni Becali, după ce vărul lui a ajuns după gratii: „Decât sănătos şi sărac, mai bine la puşcărie“

*Miron Cozma, fost deţinut la Jilava, a dezvăluit ce îl aşteaptă pe Gigi Becali: „Gândaci, şobolani şi apă toxică“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite