Emeric Ienei: „Ciprian Tătăruşanu şi Alexandru Bourceanu trebuie lăsaţi să plece de la Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emeric Ienei este de părere că Steaua ar trebui să-i elibereze pe Ciprian Tătăruşanu şi Alexandru Bourceanu, fotbalişti ai căror contracte expiră în vara anului 2014.

Fostul tehnician al echipei Steaua sugerează ca atât căpitanul roş-albaştrilor, cât şi goalkeeperul titular trebuie să fie lăsaţi să plece de la echipă: „Trebuie să-l eliberezi pe jucătorul acela care a depăşit cerinţele tale şi ale lui însuşi. Sir Ferguson l-a vândut pe Ronaldo cu riscul de a mai pierde un campionat, pentru că nu mai putea să lucreze cum voia el şi era cumva plictisit de Manchester United. 

L-a dat, a luat nişte bani frumoşi şi de banii aceia a luat trei jucători tineri. A pierdut atunci campionatul, dar l-a câştigat anul următor. Îl dai pe jucător, când ai un altul pe post, apropiat de valoare. Valentin Cojocaru este un tânăr talentat, dar deocamdată nu a ajuns la nivelul lui Tătăruşanu şi atunci Steaua trebuie să aibă un jucător cu experienţă, iar Cojocaru să intre în echipă uşor-uşor“. a declarat Ienei pentru Sport Total FM.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Ilie Balaci despre căpitanul roş-albaştrilor: „Şansa Stelei este plecarea lui Alexandru Bourceanu“

Cosmin Contra: „Meciul Steaua - Petrolul e mai important pentru noi decât pentru ei“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite