Elveţia a trimis Irlandei de Nord 9,3 kg de ciocolată, pentru că a rezistat 93 de minute fără să ia gol de la Italia

Elveţia a trimis Irlandei de Nord 9,3 kg de ciocolată, pentru că a rezistat 93 de minute fără să ia gol de la Italia

FOTO: Twitter @nati_sfv_asf / Murat Yakin, în timp ce împachetează ciocolata pentru a o trimite nord-irlandezilor

Elveţia s-a calificat la Cupa Mondială 2022 şi cu ajutorul indirect al Irlandei de Nord, care a remizat alb cu Italia în ultima etapă din preliminariile Campionatului Mondial. În semn de recunoştinţă, elveţienii au decis să facă un gest cu totul original.

Fiind renumiţi pentru ciocolata tradiţională şi de cea mai bună calitate, elveţienii le-au trimis nord-irlandezilor 9,3 kilograme de ciocolată, drept mulţumire pentru că au rezistat 93 de minute în faţa campioanei europene, în meciul de pe 15 noiembrie, scrie digisport.ro.
 
Naţionala elveţiană a vrut ca momentul să intre în istorie, aşa că a filmat un clip în care selecţionerul Murat Yakin apare împachetând ciocolata, în timp ce fredona melodia „Sweet Caroline”.
 

Tot pe 15 noiembrie, Elveţia a câştigat cu 4-0 în faţa Bulgariei. Astfel, la Cupa Mondială s-au calificat Elveţia, de pe primul loc, plus Italia, de pe locul secund.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările