Elina Svitolina, în dizgraţie la Kiev! De ce jucătoarea de tenis riscă excluderea pe viaţă din echipa de Fed Cup a ţării sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elina Svitolina
Elina Svitolina

Elina Svitolina, numărul 6 în clasamentul WTA, are probleme mari în ţara natală, deşi este cea mai bună sportivă a Ucrainei.

Federaţia de la Kiev discută excluderea pe viaţă a Svitolinei din echipa de Fed Cup a ţării, deoarece aceasta a refuzat din nou convocarea. "La urmatoarea sedinta vom discuta problema viitoarelor convocari ale Elinei Svitolina si vom decide daca o vom mai chema sau nu. Toata lumea trebuie sa fie responsabila pentru deciziile luate. Federatia de Tenis din Ucraina nu forteaza pe nimeni sa joace pentru echipa nationala. Exista cai pentru a influenta o jucatoare, dar nu dorim sa apelam la ele. Daca nu vrea, nu este necesar. Echipa nu are nevoie de o jucatoare care nu vrea sa joace. Svitolina este o fata frumoasa, dar va amintesc ca sponsorul ei a fost Yuriy Sapronov, prim-vice-presedintele federatiei la acel moment. Ea a fost crescuta de Federatia de Tenis din Ucraina de la inceput pana la final", a spus vice-preşedintele Evgheni Zukin, conform ziare.com.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite