Eliminat cu fruntea sus şi cu buzunarele pline: Ungur a părăsit „BRD Năstase-Ţiriac Trophy“. Şi Copil a pierdut

Eliminat cu fruntea sus şi cu buzunarele pline: Ungur a părăsit „BRD Năstase-Ţiriac Trophy“. Şi Copil a pierdut

Adrian Ungur

Venit din calificări, jucătorul numărul 118 în lume şi-a depăşit aşteptările şi a fost eliminat după un meci dramatic. Totuşi, piteşteanul de 29 de ani s-a arătat încântat de ce a realizat, la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Ungur a fost eliminat de uzbecul Denis Istomin (numărul 53 ATP), în optimile turneului „BRD Năstase-Ţiriac Trophy“. Românul a început excelent meciul şi a câştigat primul set cu 6-4. Al doilea set a fost o cu totul altă poveste, iar Istomin l-a spulberat pe Ungur cu 6-0.
 
În setul decisiv, uzbecul a reuşit break-ul la 3-2 şi, chiar dacă Ungur a salvat patru mingi de meci, Istomin a câştigat cu 6-3, ajungând în sferturi. Acolo îl va întâlni pe olandezul Robin Hasse.
 
Revenind la Ungur, acesta s-a arătat foarte mulţumit de parcursul său, la Bucureşti. „Eu zic că am făcut un turneu bun, sincer, nu mă aşteptam. Obiectivul meu era să trec de calificări. Am reuşit să trec şi un tur pe tablou, sunt conştient că se putea mai mult. Astăzi, simţeam că pot să câştig, dar asta e, nu s-a întâmplat, mergem înainte“, a declarat Ungur, potrivit Digi Sport.
 
7.405
euro şi 32 de puncte ATP va primi Adrian Ungur pentru parcursul său la „BRD Năstase-Ţiriac Trophy“.

UPDATE 22.15 - Marius Copil a fost eliminat şi el de francezul Paul-Henri Mathieu, scor 3-6, 2-6. Astfel, pe tabloul principal, la simplu, nu mai e niciun jucător român.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările