"El Clasico" Real - Barca, pus în pericol de greva fotbaliştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Partida Real Madrid – FC Barcelona este cel mai aşteptat meci din Spania
Partida Real Madrid – FC Barcelona este cel mai aşteptat meci din Spania

Asociaţia Fotbaliştilor Spanioli împreună cu jucătorii din primele patru divizii spaniole pregătesc o acţiune de protest faţă de neplata salariilor.

Desfăşurarea celui mai aşteptat meci de fotbal din Spania, Real Madrid - FC Barcelona, ar putea fi perturbată de greva jucătorilor din Primera Division, anunţă ziarul "Marca".

Asociaţia Fotbaliştilor Spanioli (AFE) pregăteşte un act de protest faţă de neplata salariilor jucătorilor. "Sunt multe echipe care ne cer să facem ceva, să luăm o măsură drastică: o grevă", a declarat unul dintre membrii importanţi ai AFE.

Fotbaliştii echipelor din primele patru divizii (Primera, Segunda, Segunda B şi Tercera) sunt de acord cu această formă de protest. Ieri, a avut loc o întâlnire a AFE la care au participat aproape toţi reprezentanţii acestor echipe. Singurii care au lipsit au fost cei de la Real Madrid şi FC Barcelona, dar ambele echipe au fost informate prin intermediul telefonului.

Protestul ar urma să aibă loc în etapa a 31-a, programată în zilele de 10, 11 şi 12 aprilie, exact când se desfăşoară "El Clasico". Preşedintele AFE, Luis Rubiales, este partizanul purtării de negocieri cu preşedinţii cluburilor.

Vezi pe adevarul.es câte cluburi din Spania nu au probleme cu plata salariilor

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite