Ekeng a murit în tricoul lui Dinamo, iar Dinamo îşi bate joc de familia lui: soţia africanului a ajuns în pragul disperării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nathalie şi Patrick, alături de fiica lor
Nathalie şi Patrick, alături de fiica lor

Camerunezul de 26 de ani a căzut pe teren în minutul 70 al meciului Dinamo – Viitorul (3-3) şi nu s-a mai ridicat. Au trecut 124 de zile de atunci, iar conducerea formaţiei din „Ştefan cel Mare“ a avut un comportament sub orice critică.

Dinamo a căutat să-şi facă imagine de pe urma morţii lui Patrick Ekeng. Asta reiese din ce au spus roş-albii, imediat după tragedie, şi ce au făcut până acum.

În zilele de după moartea lui Ekeng, clubul Dinamo a anunţat că familia jucătorului va primi, integral, valoarea contractului pe care îl avea Patrick până la finalul anului 2016. Era vorba de o sumă de 6.500 de euro pe lună. 

Treptat, lumea a uitat de Ekeng şi oficialii de la Dinamo de promisiunea făcută. Ajunsă în pragul disperării, soţia lui Ekeng, Nathalie, a povestit prin intermediul „Fanatik“ ce i se întâmplă acum. Ea era însărcinată cu cel de al doilea copil al familiei, în momentul în care soţul ei s-a stins.

Ce a spus?

„Mi s-a spus să aştept că o să primesc banii, dar am aşteptat destul. Au trecut patru luni de când Patrick a murit, iar eu încă aştept ajutorul celor de la Dinamo. Nici măcar n-am fost sunată în tot acest timp, nu m-au căutat deloc. Cred că oamenii de la Dinamo nu vor să ofere niciun ban. Finanţatorul lui Dinamo (n.r. – Ionuţ Negoiţă) a spus că o să-i plătească salariul lui Patrick, iar eu am aşteptat şi aştept în continuare salariul. N-am niciun mesaj de transmis finanţatorului de la Dinamo, vorbesc avocaţii mei cu el. Singurul ajutor pe care l-am primit a fost din partea sindicatului fotbaliştilor din România. Asta e tot“, a spus Nathalie Ekeng.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite