Ei au provocat surpriza verii: cu ce se ocupă jucătorii care au învins Celtic în preliminariile Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Scoţiei din ultimele cinci ediţii a înregistrat un rezultat de necrezut, marţi, iar dimensiunile acestei ruşini abia acum ies la suprafaţă.

Celtic a fost învinsă, în deplasare, de Lincoln Red Imps, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Chiar dacă urmează şi partida retur în care scoţienii pot „repara“ ce au stricat marţi, eşecul din Gibraltar va rămâne, totuşi, în istoria clubului. Mai ales că Celtic e o formaţie galonată, fondată acum 128 de ani, perioadă în care a cucerit peste 90 de trofee.

De partea cealaltă, Lincoln Red Imps a apărut în lumea fotbalului abia în 1976 şi, chiar dacă e campioana Gibraltarului din ultimele 14 sezaone, această grupare semi-profesionistă a fost acceptată în preliminariile Ligii Campionilor abia din 2014.

De atunci, campioana Gibraltarului a disputat nouă partide: trei victorii, două remize şi patru eşecuri. Din cele trei jocuri câştigate, două au venit în acest sezon: în manşa secundă din turul I preliminar al Ligii Campionilor cu Flora (Estonia) şi marţi cu Celtic (Scoţia) în turul II preliminar.

Remarcabil e faptul că fotbaliştii care au învins Celtic au alte preocupări în timpul zilei şi se prezintă la antrenament, abia după ce termină programul. Ei sunt angajaţi ca măcelari, pompieri, şoferi de taxi şi vameşi.

Returul dintre Celtic şi Lincoln Red Imps e programat pentru miercuri, 20 iulie, de la ora 21.00, la Glasgow.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite