Efectul sărăciei în fotbalul românesc: timişorenii merg cu trenul până la Botoşani. Cât va dura drumul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

ACS Poli se zbate pentru a rezista în primul eşalon, însă va aborda o partidă crucială pentru „supravieţuire“ după o călătorie epuizantă pentru jucători.

Ultimul meci din etapa a 4-a a play-out-ului programează duelul FC Botoşani – ACS Poli (luni, ora 18.00, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV).

Va fi un derby teribil pentru menţinerea în primul eşalon, în condiţiile în care gazdele sunt acum pe locul 6 din 8, cel care duce la un baraj de „supravieţuire“, în timp ce bănăţenii ocupă poziţia a 7-a, care duce în eşalonul secund.

Chiar dacă va fi o partidă foarte importantă, cei de la ACS Poli nu şi-au permis să facă deplasarea cu avionul. Petre Grigoraş şi elevii săi vor ajunge la meci după un drum parcurs cu trenul, care va dura 21 de ore.

„N-am mai făcut deplasări cu trenul din ’90. Erau anii 1989 – 1990, eram la Steaua, şi mergeam până la Bacău cu trenul, atunci când n-aveam posibilitatea să mergem cu avionul. Acum o să-mi iau o piatră în gură (râde). N-am uitat cum e să mergi cu trenul“, a declarat Grigoraş la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite