Eduard Novak, mut la imnul României: Ministrul Sportului, moment şocant la o emisiune TV VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak

Din postura de medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice din 2012, lui Eduard Novak (45 de ani) i s-a cântat imnul pe podiumul de la Londra. Doar că, la ce a arătat acum la televizor, actualul ministru al Sportului fie că nu ştie versurile, fie că refuză să le rostească în public!

În plin scandal creat de naţionala de hochei, ministrul Sportului, Eduard Novak, a fost prezent la emisiunea „Selectiv“, difuzată de postul B1, pentru a comenta, printre altele, ceea ce s-a întâmplat, duminică trecută, la Ljubljana, cu ocazia meciului România – Ungaria (2-4).

Novak şi-a oferit punctul de vedere, în acest scandal, însă a „reuşit“ să şi furnizeze un moment bizar cu care a pus gaz peste focul scandalului de la hochei. Pentru că, în momentul în care a fost rugat de moderatorul emisiunii, Dan Bucura, să recite imnul naţional al României, Eduard Novak a rămas... mut! Şi a zâmbit încurcat, imaginile cu el fiind distribuite pe Facebook-ul lui Dan Bucura, după cum se poate vedea mai jos:

Ce a spus Eduard Novak despre scandalul de la hochei?

*E un scandal care a fost foarte manipulat politic, în primul rând. De ce am reacţionat aşa târziu? Am vrut să văd reacţiile şi ce s-a întâmplat acolo. Aceşti jucători nu au cântat imnul, doar au stat în faţa oamenilor, au ascultat spectatorii. Unii au adunat câteva like-uri în plus. Au reuşit să obţină nişte avantaje politice, dar acest lucru trece.

*Dar ce va fi cu aceşti sportivi care luptă pentru România? Nu cred că vreun sportiv, Szabó, eu sau Boloni, am simulat ceva când am reprezentat ţara. Sportivii din Harghita care reprezintă 70% din lotul naţional, au transpirat, luptat, au adus România în eşaloul 2 mondial. E foarte greu… Toate pornesc de la Federaţie, totul poate să provină din sânul Federaţiei. Vor urma nişte alegeri acolo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite