Eduard Novak, încă o gafă de proporţii: Cum a comis-o pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eduard Novak, devenit ţinta criticilor
Eduard Novak, devenit ţinta criticilor

Când vedem cum fostul campion paralimpic „calcă pe bec“, în mod repetat, într-un moment în care toţi ochii sunt pe el, apare o întrebare: oare greşeşte din neatenţie sau chiar atât poate?

Eduard Novak a „reuşit“ performanţa de a merge la o emisiune televizată, din dorinţa de a lămuri scandalul de la hochei, însă mai mult a pus gaz pe foc! Pentru că, după cum Adevărul a scris aici, ministrul Sporturilor din partea UDMR a rămas „mut“ la imnul naţional, imaginile cu el devenind virale.

Acum, înaintea finalelor Cupei României, la seniori şi la Under 19, Novak a avut o postare pe Facebook, în română şi maghiară, în care a felicitat doar echipele din Sfântu Gheorghe şi Miercurea Ciuc, fără a aminti nimic despre FC Voluntari!

De precizat că Sepsi Sfântu Gherorghe – Voluntari va fi finala Cupei României, astăzi, de la ora 20.30 pe stadionul din Giuleşti. Acest meci va fi precedat de duelul Csikszereda – Sepsi, care finala Cupei României la U19. Puştii vor juca tot pe stadionul din Giuleşti, însă de la ora 15.30.

Ce a scris Eduard Novak?

Sunt foarte mândru de fotbaliştii din Miercurea Ciuc şi Sfântu Gheorghe, pentru modul în care au demonstrat că seriozitatea şi munca susţinută reprezintă singura garanţie a rezultatelor. 

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe joacă astăzi Finala Cupei României cu FC Voluntari, cu şanse mari la titlu, iar în deschiderea finalei de seniori vor juca Finala Cupei Elitelor U19 AFK Csikszereda şi, din nou, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Un club pornit din visul a doi oameni, acum 11 ani, a reuşit să obţină deja rezultate remarcabile în fotbal, ceea de dovedeşte că singurele lucruri care contează sunt managementul eficient şi seriozitatea. Le doresc tuturor mult succes şi îi felicit pentru aceste performanţe.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite