Editorialist american, cucerit de Simona Halep: "A declanşat o Simania!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi Serena Williams s-a declarat un fan al Simonei Halep FOTO AP
Şi Serena Williams s-a declarat un fan al Simonei Halep FOTO AP

Jocul Simonei Halep continuă să culeagă aprecieri, iar Peter Bodo, de la Tennis Magazine, este o autoritate în domeniu.

"Oriunde merge Halep, indiferent de adversar, o scandare se aude de la începutul meciului şi până la final: Si-mo-na... Si-mo-na... Si... Mo... Na. Mulţi dintre suporterii ei flutură steaguri româneşti. Dar toţi spectatorii au tendinţa de a fi atraşi în această adevarată <Simania> în timpul meciurilor. Se întâmplă de fiecare dată", se arată în editorialul lui Peter Bodo, de la Tenis Magazine.

"Nimeni mai bun ca Serena nu poate să ne explice de ce e Simona atât de populară. Ea însăşi o fană autodeclarată a româncei, Serena a spus că Halep aduce un joc proaspăt în circuit. E un cuvânt potrivit acest <refreshing>, pentru că Halep pare un izvor de energie, talentul ei pentru a returna spectaculos şi a-şi pune adversarele pe picior greşit, abilitatea de a redirecţiona loviturile oponentelor se combină pentru a face jocul ei exuberant, o lecţie de atletism", se mai arată în editorialul lui Peter Bodo.  

Halep este atât de stăpână pe sine şi calmă pe teren, încât te face să te gândeşti la vremuri mai liniştite, dacă nu mai bune ale WTA. Serioasă, muncitoare şi modestă, a devenit un model în România.

Simona Halep va juca în această seară împotriva Garbinei Muguruza, în turul doi al turneului de la Stuttgart. Partida poate fi urmărită în format livetext pe www.adevarul.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite