Edi Iordănescu a anunţat că vrea să plece de la Gaz Metan Mediaş. Ce îl împiedică pe antrenor să îşi dea demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iordanescu

Eliminarea celor de la Gaz Metan din Cupa României, 1-2 cu Foresta Suceava, a învolburat şi mai mult apele la echipa din Mediaş.

Tehnicianul Edward Iordănescu a declarat că va cere rezilierea contractului cu Gaz Metan Mediaş, informează site-ul gazisti.ro.

"Îmi pare foarte rău pentru tot ce se întâmplă şi îmi asum eu întreaga responsbilitate.  Aşa am facut mereu la rău şi la bine, am lăsat să iasă mereu alte persoane în faţă şi nu mi-a plăcut niciodată să îmi însuşesc eu meritele. Doresc ca zilele următoare să am o discuţie cu conducerea şi să ii anunţ că aş dori încetarea de comun acord a colaborării la pauza competiţională pentru echipa naţională. Nu pot lăsa echipa acum pentru că nu ar fi corect, dar până la întreruperea campionatului se poate pregăti o soluţie. DIn păcate între mine şi conducere nu mai este comunicare de mai bine de 3 săptămâni, sau cel puţin nu aşa cum trebuie. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu este în favoarea echipei să continuăm în felul ăsta", a declarat Iordănescu.

El a mai spus că speră să găsească o formulă amiabilă cu membrii conducerii: "Nu pot rezilia unilateral pentru că ar însemna să plătesc daune şi sper că vom găsi o formă amiabilă. De când echipa a ajuns pe primul loc în liga 1 şi până când s-a întrerupt campionatul pentru meciurile României cu Spania şi Malta, am solicitat anumite lucruri cu care conducerea nu a fost de acord. Nu vreau să acuz, poate sunt eu vinovat ca nu m-am făcut înţeles suficient sau nu am plecat de atunci, nu vreau să reproşez, dar am spus încă din acel moment că suntem descoperiţi şi că nu putem duce o luptă pentru play-off şi Cupa României în situaţia în care suntem noi cu lotul. Nu avem soluţii şi avem posturi total descoperite".

Iordănescu a vorbit şi despre eliminarea neaşteptată din Cupa României. "Mă doare foarte mult pentru suporteri şi pentru speranţele lor, dar mi-e greu să duc o luptă în nişte condiţii pe care eu le vad diferit.  Sunt dezamăgit şi de echipă pentru că le-am zis că indiferent de primul 11 , când joci cu liga a 3 a nu ai nevoie nici de antrenor.  Ţinând cont că nu avem voie în cupe europene, nu e o dramă că am ieşit din Cupă, mai ales că nu puteam susţine o luptă pe două fronturi, dar eu am orgoliul meu.", a precizat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite