Echipamentul naţionalei României se poate cumpăra şi de la bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a aduce fanii mai aproape de echipa naţională, unul dintre sponsorii Federaţiei Române de Fotbal a deschis un magazin online de unde se poate procura echipamentul "tricolorilor".

În agenţiei Bancpost din Mall Băneasa, suporterii naţionalei beneficiază de acces la produsele oficiale ale echipei naţionale cu discount exclusiv de 5%. Acestea pot fi achiziţionate online de pe www.magazin.frf.ro utilizând cele două tablete puse la dispoziţia tuturor suporterilor în cadrul corner-ului dedicat. Facilitatea de cumpărare cu reducere este disponibilă atât pentru clienţii Bancpost, cât  şi pentru non-clienţi. 

„Parteneriatul Bancpost – Echipa Naţională de Fotbal merge mai departe. După lansarea Cardului de Suporter şi aprecierea unanimă din partea clienţilor, suntem onoraţi să inaugurăm în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal acest nou proiect exclusiv, acţiune care răspunde angajamentului Bancpost de a oferi românilor extra beneficii şi experienţe memorabile. Sunt cadouri pe care, în perspectiva Campionatului European de Fotbal, le facem milioanelor de români pentru care Echipa Naţională transmite emoţie autentică şi întăreşte sentimentul de mândrie naţională. Pentru Bancpost acest parteneriat este unul de referinţă şi suntem dedicaţi să îi împărtăşim beneficiile cu cât mai mulţi români. În acest sens, utilizăm toate instrumentele de comunicare online şi offline pentru a fi cât mai aproape de toţi suporterii”, a declarat George Georgakopoulos, CEO Bancpost.

“Ne dorim ca Tricolorii să simtă afecţiunea tuturor suporterilor, astfel că fiecare român, în tricoul Echipei Naţionale, reprezintă încă un pas spre victoria din teren a jucătorilor. Suntem foarte bucuroşi să descoperim împreună noi instrumente prin care fanii să fie mai aproape de fotbal şi de echipa naţională. Iar parteneriatul Federaţiei Române de Fotbal cu Bancpost constituie nu doar cadrul realizării acestui deziderat, ci şi o garanţie”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Recent, Bancpost a lansat Cardul de suporter - în ediţie specială, cu beneficii exclusive:  discount la achiziţia de produse oficiale ale Echipei Naţionale de Fotbal de pe magazin.frf.ro, respectiv la achiziţia de bilete la meciurile Naţionalei care se joacă pe teritoriul României, pe bilete.frf.ro. Reducerile se aplică la plata online pe cele două site-uri, folosind cardurile de suporter MasterCard Bancpost.
   

bancpost
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite