Echipa lui Tadici şi-a aflat pedeapsa pentru rasism. Fostul selecţioner e nemulţumit: "O să stăm ca la biserică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Allison Pineau a fost ţinta atacurilor rasiste la partida dintre HC Zalău şi HCM Baia Mare, din Liga Naţională la handbal.

Comisia de Disciplină a FRH a analizat cazul şi a decis să suspende clubului HC Zalău dreptul a de a juca pe teren propriu pentru trei etape şi a sancţionat gruparea lui Tadici cu 2.000 de lei. 

Fostul selecţioner e nemulţumit de această decizie, considerând că echipa sa a fost victima unei înscenări şi anunţă că Zalăul va face apel. 

"Spre deosebire de HCM Baia Mare, HC Zalău merge pe Regulamentele şi Statutul Federaţiei Române de Handbal, inclusiv Regulamentul Disciplinar. Astfel, vom face recurs la Comisia de Apel, achităm şi taxa de 1.000 de lei prevăzută de regulament. Iar după şedinţa de marţi a Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării vom vedea care sunt următoarele căi de atac la această înscenare. Ar însemna ca toate competiţiile sportive să se desfăşoare fără public sau să-i punem plasture la gură ca să stea ca la biserică", a reacţionat fostul selecţioner Gheorghe Tadici. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite