Echipa patronată de Adrian Mititelu a rămas fără „casă“. Gruparea a fost evacuată de pe „Ion Oblemenco“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Universitatea Craiova a rămas fără stadion FOTO Cosmin Iftode
FC Universitatea Craiova a rămas fără stadion FOTO Cosmin Iftode

Formaţia patronată de Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova, a fost evacuată din Complexul Sportiv „Ion Oblemenco“, mişcare numită de acesta „ilegală“ şi „abuzivă“.

Conducerea echipei a postat pe site-ul oficial un comunicat despre cele întâmplate:

„Astăzi, biroul executorului judecătoresc Moraru şi Asociaţii, a pus în executare o sentinţă a Judecătoriei Craiova din 15 septrembrie 2013, sentinţă în urma căreia instanţa Judecătoriei Craiova a hotărât evacuarea Fotbal Club Universitatea Craiova din Complexul Sportiv «Ion Oblemenco». Ulterior acestei sentinţe, prin Deciza numărul 23 a Tribunalului Dolj, din 15 octombrie 2013, Fotbal Club Universitatea Craiova S.A. a fost reintegrată în Complexul Sportiv «Ion Oblemenco», până la soluţionarea irevocabilă a litigiilor cu privire la investiţiile de modernizare făcute de club. 

Aceste litigii se află în fază incipientă pe rolul Judecătoriei Craiova. Prin urmare, sentinţa Judecătoriei Craiova care a făcut obiectul evacuării de astăzi este caducă, fără a mai putea produce vreun efect legal. Cu toate acestea, executorul judecătoresc din cadrul biroului Moraru şi Asociaţii, sfidând legea, a pus în excutare o sentinţă nulă, deşi cunoaştea foarte bine că FC U Craiova deţine un titlu valabil dat de Tribunalul Dolj.

Reaua credinţă a biroului Moraru şi Asociaţii este vădită şi prin prisma faptului că a notificat punerea în executare a sentinţei Judecătoriei Craiova, chiar în ultima zi lucrătoate a anului, respectiv 24 decembrie. În acest fel făcând imposibilă contestarea în regim de urgenţă a intenţiei de evacuare deoarece, după cum se cunoaşte, instanţele de judecată nu mai ţin şedinţe de judecată până la 13 ianuarie. Datorită acestei situaţii U Craiova S.A. nu a avut la dispoziţie calea accesului la justiţie în termenul oportun pentru a împiedica această evacuare abuzivă“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Instanţa a decis un nou termen de judecată în dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova

FC Universitatea Craiova a învins Minerul Motru, într-un meci în care Mititelu Jr. a debutat pentru olteni

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite