Echipa naţională masculină de gimnastică a rămas fără unul dintre numele „grele“ din domeniu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Urzică a hotărât să renunţe la implicarea în gimnastica românească, în favoarea unui contract în Qatar. În acest context, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat că decizia „este o lovitură şi echipa a rămas descoperită“.

Marius Urzică a comentat pentru Mediafax hotărârea luată: „Am decis să plec, este decizia mea, atât pot spune în acest moment. Va fi un contract pe durată nedeterminată cu federaţia din Qatar, cu Comitetul Olimpic de acolo, care se va reînnoi anual şi, din ce ştiu în prezent, voi lucra şi cu juniorii şi cu seniorii. Este şi fostul coleg de echipă acolo, Răzvan Şelariu“.

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică a declarat pentru aceeaşi sursă: „A fost şi a vorbit cu mine, mi-e greu să spun ceva acum. A făcut cerere de trecere în rezervă de la Dinamo Bucureşti. Aş prefera să nu spun prea multe. Decât  să lucreze la Dinamo, la juniori, a ales să plece pe bani mai mulţi într-o ţară străină. Avem mai degrabă talent la a distruge lucrurile, nu la a construi. Cert este că ne-a lăsat descoperiţi, a lăsat un gol în colectivul tehnic şi e o lovitură dură“.


Ştiri pe aceeaşi temă:

O fostă gimnastă din România, dublă campioană mondială, a fost implicată într-un accident rutier

Octavian Bellu a împlinit luni 63 de ani. Cifrele celui mai marcant antrenor român de gimnastică

Nicolae Bănicioiu: „Antrenorii vor avea indemnizaţii de până la 7.200 de lei lunar, neimpozabili“. Program de relansare a gimnasticii

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite