Echipa naţională de fotbal ajută familiile celor care au murit în tragedia de la Piatra Neamţ! Gestul făcut de tricolori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România - Norvegia FOTO EPA-EFE / Vidar Ruud

Tricourile de joc pentru meciul cu Norvegia vor fi purtate de tricolori la partida organizată la Mogoşoaia între componenţii lotului naţional, după care vor ajunge la oameni care fac donaţii pentru familiile celor care au murit în incendiul de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ.

“Tricourile naţionalei pentru meciul cu Norvegia vor rămâne poate în istorie după anularea partidei. Ele vor fi purtate azi de jucători la meciul organizat de Mirel Rădoi la Mogoşoaia, între componenţii lotului nostru.

La final, tricourile personalizate cu numele jucătorilor şi datele partidei vor intra în campania organizată de Federaţia Română de Fotbal în parteneriat cu Asociaţia ZI de BINE.

Ele vor ajunge la cei care donează pentru familiile celor dispăruţi în tragedia de ieri de la Spitalul din Piatra Neamţ şi pentru victimele acesteia, printre care medicul erou Cătălin Denciu, aflat acum în suferinţă”, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

Federaţia a menţionat că toţi cei care vor să doneze şi să aibă şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre tricourile de colecţie, o pot face prin transfer bancar în contul Asociaţiei ZI de BINE deschis la Banca Transilvania, scriind textul TRICOLORII la rubrica “Detalii plată”: RON RO13BTRLRONCRT0534787001

Meciul România - Norvegia, din Liga Naţiunilor şi programat duminică seara, a fost anulat de UEFA. Forul european a luat această hotărâre după ce autorităţile norvegiene nu au permis delegaţiei să părăsească ţara, din cauza unui fotbalist depistat cu COVID-19.

Zece oameni au murit sâmbătă seară la Piatra Neamţ, în urma unui incendiu la secţia ATI a Spitalului Judeţean. Alte şapte persoane sunt rănite, 

Liga B a Naţiunilor, grupa 1

1. Austria 4 3 0 1 6-4 9

2. Norvegia 4 3 0 1 11-3 9

3. România 4 1 1 2 4-8 4

4. Irlanda de Nord 4 0 1 3 2-8 1

*Meciul Austria - Irlanda de Nord se joacă, astăzi, de la ora 21.45

Programul echipelor naţionale din luna noiembrie

*11 noiembrie: România – Belarus 5-3 (amical) – Ilie Oană, Ploieşti

*15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Naţiunilor) – 21.45, Arena Naţională, Bucureşti - ANULAT

*17 noiembrie: România U21 – Danemarca U21 (Preliminarii Euro 2021) – 20.30, Ilie Oană, Ploieşti

*18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Naţiunilor) – 21.45, Windsor Park, Belfast

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite