Echipa de motociclism viteză Team BMR, pregătită pentru campionatul naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motociclism

Team BMR urmează să evolueze în competiţia MotoRC, singurul campionat de motociclism din ţara noastră care va fi televizat live şi, totodată, cel dintâi din România care se va vedea pe micile ecrane şi dincolo de graniţe, întrucât se desfăşoară şi în Grecia.

Competiţia va începe în luna aprilie a anului 2019, iar echipa are piloţi la toate cele patru clase de concurs, pentru una dintre acestea obiectivul fiind de clasarea pe podium.

Una dintre modalităţile prin care echipa de motociclism viteză şi-a propus să se diferenţieze este suportul tehnic pentru analizarea parametrilor motocicletelor, atât în timpul, cât şi la finalizarea sesiunilor de antrenament şi în cursele din competiţii, oferind sprijinul în măsurarea performanţei echipei şi existând un proiect în derulare în acest sens, alături de compania românească de IT EXE Software, care i-a devenit şi sponsor.

 „Ne bucurăm că am definitivat acest parteneriat, mai ales având în vedere că ne leagă multe valori comune. Atât în compania noastră, cât şi la Team BMR, se pune accentul pe munca în echipă, pasiune şi entuziasm, iar rezultatul final depinde de implicarea fiecăruia. Şi la noi, şi la ei există aşa-numitul «risc controlat», astfel încât şi pentru situaţiile extreme există un plan sau o soluţie de rezervă. Ambele credem că trebuie să acţionăm dincolo de limite pentru a deveni pe zi ce trece mai buni! 

Într-o competiţie precum cea moto, contează fiecare detaliu, fiecare şurub, fiecare reglaj e important, totul se verifică de sute de ori, căci aceste lucruri au o importanţă uriaşă şi, similar, în compania noastră facem totul pentru a ne respecta standardele de calitate”, a declarat Sorin Cosmescu, CEO EXE Software, făcând o paralelă între IT şi sport.

Despre Team BMR

Team BMR urmează să evolueze în competiţia MotoRC, singurul campionat de motociclism din ţara noastră care va fi televizat live şi, totodată, cel dintâi din România care se va vedea pe micile ecrane şi dincolo de graniţe, întrucât se desfăşoară şi în Grecia. Competiţia va începe în luna aprilie a anului 2019, iar echipa are piloţi la toate cele patru clase de concurs, pentru una dintre acestea obiectivul fiind de clasarea pe podium. Detalii despre Team BMR sunt disponibile pe teambmr.ro, Facebook şi Instagram.

Despre EXE Software 

EXE Software este una dintre cele mai mari companii româneşti de IT din ţara noastră, fiind înfiinţată în anul 2001 şi având produse şi servicii livrate în cinci din cele şapte continente din lume. Organizaţia este specializată în furnizarea de soluţii şi servicii IT de tip enterprise, susţinând îmbunătăţirea performanţelor şi eficienţei proceselor de business din interiorul fiecărei companii din portofoliul său de clienţi. Cu peste 200 de proiecte la activ şi o rată de retenţie de 100%, EXE Software este partener certificat Microsoft Gold şi şi-a clădit reputaţia dezvoltând şi implementând soluţii pentru data management, resource management, workflow management, field data collection, data analysis, folosind metodologii ca Agile, Waterfall, Extreme Programming (XP) şi Adaptive Software Development (ASD).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite