Echipa feminină de tenis de masă a României şi-a asigurat bronzul la Campionatele Europene din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat în semifinalele Campionatului European de tenis de masă, performanţă care se traduce prin obţinerea unei medalii de bronz.

După ce vineri au învins Ucraina în primul tur al turneului final, echipajul feminin al României a învins sâmbătă după amiază, în Austria, şi Ungaria în sferturile de finală. Daniela Dodean, Eliza Samara şi Bernadette Szocs au adus punctele câştigătoare ale României, care s-a impus cu 3-0 la general şi s-a calificat în semifinale. 

Graţie acestui succes, România s-a ales, pentru moment, cu medalia de bronz, care se poate transforma într-una mai strălucitoare dacă fetele noastre vor ajunge în finală sau o vor câştiga.

Cea mai clară victorie a fost obţinută de mezina lotului, Bernadette Szocs, care a câştigat fără să piardă vreun set confruntarea cu sportiva maghiară Pergel. Iată rezultatele înregistrate de echipa României împotriva Ungariei:

Dodean - Lovas 3-2 (la seturi)

Samara - Pota 3-1 (la seturi)

Szocs - Pergel 3-0 (la seturi)

În semifinale, România va da piept pentru un loc în marea finală cu învingătoarea dintre Rusia şi Polonia, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite