Ea e jucătoarea care o va înlocui pe Cristina Neagu: România cheamă de urgenţă o handbalistă în Franţa

Ea e jucătoarea care o va înlocui pe Cristina Neagu: România cheamă de urgenţă o handbalistă în Franţa

Echipa pregătită de Martin Ambros şi-a pierdut omul numărul 1, aşa că selecţionerul spaniol va completa lotul pentru partida de vineri din semifinale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristina Neagu va sta 6 luni pe tuşă, dacă verdictul iniţial şi anume ruptura ligamentelor incrucişate la piciorul drept se va confirma de RMN-ul pe care îl va efectua, astăzi, în Franţa.
 
Şi chiar dacă accidentarea se va dovedi a fi mai puţin gravă, Neagu, oricum, nu va mai intra pe teren la acest Campionat European. Drept urmare, potrivit trimisului prosport.ro la Nancy, Marius Huţu, selecţionerul Martin Ambros o va chema pe Bianca Bazaliu de urgenţă în Franţa pentru completarea lotului.
 
„Lucrăm la treaba asta“, a spus Ambros Martin, potrivit prosport.ro. Bianca Bazaliu (21 de ani) e legitimată, ca şi Cristina Neagu, la CSM Bucureşti. Ea a fost componentă a echipei de junioare a României care a câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial din Macedonia, în 2014. Atunci, Bazaliu s-a clasat pe locul 2 în topul marcatoarelor, cu 76 de goluri înscrise, şi a fost votată în echipa ideală a turneului ca cel mai bun inter stânga.
 
CITEŞTE ŞI


 

 

 
 
citeste totul despre: