„E o ruşine!“: Doi jurnalişti de marcă au desfiinţat-o pe Serena Williams pentru ieşirea ei de la US Open. Ce au scris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams a fost tratată ca un erou de publicul de pe „Arthur Ashe“ şi de majoritatea jurnaliştilor americani. Inclusiv foştii şi actualii jucători au sărit în apărarea ei. Au existat însă şi oameni care au îndrăznit să o critice pe Williams.

Serena Williams a prezentat incidentele de la finala cu Naomi Osaka ca pe o tentativă de a apăra drepturile femeilor. Americanca de 36 de ani a insistat, în mod repetat, că un jucător ATP n-ar fi fost avertizat, dacă l-ar fi făcut „hoţ“ pe arbitrul de scaun.

Mai mult, în timpul conflictului cu arbitrul Carlos Ramos, fostul lider WTA a tot bătut moneda pe faptul că are un copil. Nu e însă clar ce legătură a existat între această situaţie şi scandalul apărut în timpul finalei.

Caroline Wilson, o celebră jurnalistă din Australia, a criticat-o vehement pe Williams, după cum a relatat Digi Sport. Mai mult, jurnalistul american de la „The New York Times“, Ben Rothenberg, a analizat şi el cele petrecute în timpul finalei şi a concluzionat: arbitrul a procedat corect în toate deciziile luate.

Ce a scris Caroline Wilson?

*E o ruşine! Comentariul cum că „eu am o fată“ lasă de dorit. Multe femei vor urmări ce a făcut Serena. Episodul din 2009, atunci când a ameninţat un arbitru că îi bagă o minge pe gât şi pentru care a fost amendată cu 10.000 de dolari nu se uită. Gesturile ei (n.r. - ale Serenei Williams) sunt un deserviciu pentru drepturile femeilor.

Ce a scris Ben Rothenberg?

*Mouratoglou a admis într-o intervenţie pe ESPN că i-a dat sfaturi Serenei în timpul meciului. Deci, avertismentul dat de Ramos a fost corect.

*Apoi, avertismentul pentru spargerea rachetei a fost indiscutabil.

*Williams a considerat că avetismentul primit pentru coaching trebuie să fie retras, ceea ce nu se întâmplă nicăieri. Aşadar, l-a atacat verbal pe arbitru şi a primit un al treilea avertisment. Toate deciziile au fost juste.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite