E OFICIAL Meciul revanșă dintre Bute și Froch va avea loc. Află când se vor bate cei doi mari boxeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionul mondial în versiunea IBF la supermijlocie, britanicul Carl Froch, a declarat, joi, că după partida cu americanul Yusaf Mack, programată la 17 noiembrie, va lupta cu Lucian Bute, iar apoi speră să poată să îşi ia revanşa împotriva danezului Mikkel Kessler.

"Am avut unele meciuri mari şi victorii la fel de mari înaintea partidei cu Bute şi am primit multă recunoaştere pentru partidele în care am fost implicat. De când l-am învins pe Bute, cred că multă lume a realizat acum că sunt un luptător de top şi merit respectul pe care nu l-am primit în întreaga mea carieră. Am lăsat asta în urmă. Sunt un nume mare. Deşi am 35 de ani, simt că sunt la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic şi sunt pe vârful valului, după ce am devenit pentru a treia oară campion mondial. Îmi voi apăra titlul, apoi voi avea revanşa cu Lucian Bute şi după aceea sper să lupt împotriva lui Mikkel Kessler. Mai sunt meciuri mari care mă aşteaptă. Abia aştept următoarele 18 luni sau doi ani din cariera mea", a spus Froch pentru Press Association.

Carl Froch îl va înfrunta pe americanul Yusaf Mack, într-o gală ce va avea loc, la 17 noiembrie, la Nottingham, în primul meci după ce a cucerit titlul mondial deţinut de Lucian Bute. Froch (29-2, 21 KO) îl va înfrunta pe fostul pretendent la titlul mondial la categoria grea Yusaf Mack (31-4-2 17 KO).
Yusaf Mack va fi primul adversar de valoare mai slabă pe care Froch îl va înfrunta în ultimii ani, după ce a boxat împotriva lui Jean Pascal, Jermain Taylor, Andre Dirrell, Glen Johnson, Arthur Abraham şi Lucian Bute.

Yusaf Mack, 32 de ani, a fost făcut KO în cele patru înfrângeri pe care le-a suferit de-a lungul carierei sale. La 26 mai, Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de Carl Froch, la Nottingham, într-un meci în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite