E gata! Craiova lui Mititelu s-a retras din Liga a doua! „Nu mai pot ţine echipa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu a anunţat, într-o conferinţă de presă, că sistează orice activitate fotbalistică a clubului care a oferit fotbalului românesc Craiova Maxima. Universitatea ar putea reveni din vară într-o ligă inferioară.

Universitatea Craiova, echipa care a câştigat 4 campionate şi a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA, şi-a întrerupt activitatea pe termen nelimitat. "Căposul" Adrian Mititelu şi-a dat seama, într-un târziu, că nu are forţa să susţină financiar echipa. De altfel, jucătorii nu au văzut niciun ban de la începrea campionatului ligii secunde, când Universitatea Craiova a fost reprimită în liga a doua. 

EXCLUSIV Sorin Cîrţu despre dispariţia Ştiinţei: „Mititelu a manageriat o echipă rahitică, Dumnezeu s-o odihnească!“

Mititelu a susţinut o conferinţă de presă în care a anunţat că echipa nu se va mai prezenta la meciurile rămase de jucat până la finalul campionatului. În aceste condiţii, toate echipele care aveau de disputat meciuri cu "U" Craiova vor câştiga cu 3-0 la "masa verde". Oltenii ar fi trebuit să joace duminică, pe teren propriu, contra echipei arădene UTA. 

"Nu credeam că o să fiu în situaţia să spun că nu mai ducem competiţia, dar nu mai putem. Iar dacă eu o spun, fiţi siguri că aşa e. Sunt luptător şi optimist, am dat de multe greutăţi pe care le-am trecut, dar acum nu mai putem.
Grupul care ne-a creat mari probleme ne-a închis orice posibilitate de a ne desfăşura activitatea. Nu poţi desfăşura o activitate cu o echipă care se pregăteşte pe terenuri preistorice, care e hăituită la orice pas", a declarat Mititelu la conferinţa de presă.

"După doi ani de stat pe din afară, abuzuri şi nedreptăţi, suntem nevoiţi să punem astăzi punct. Nu vreau să ne batem joc de Universitatea, nu vreau ca alte echipe să ne bată la scor, să îşi treacă în palmares victorii cu noi. Sper ca din vară să ne putem relua activitatea. N-am murit în 2011, n-o să murim nici în 2014", a  mai spus Adrian Mititelu.

"Olguţa Vasilescu ne-a închis toate portiţele. Toţi cei care au vrut să ne ajute au pierdut. E un neo-stalinism în Craiova. Fiscul mi-a blocat toate planurile, mi-a băgat o firmă în faliment pentru 500.000 de euro datorii. Toţi potenţialii parteneri de afaceri au fost avertizaţi să nu se asocieze cu mine. Nu există motiv pentru care să nu fim reprimiţi în L2 şi în sezonul viitor. Domnul Răzvan Burleanu să ştie că FRF va plăti pentru ceea ce se întâmplă azi", a ameninţat Mititelu.

Cei de la CSU s-au comportat abject faţă de noi. Au încercat să ne cumpere jucătorii, să îi racoleze, să îi facă să nu joace. E o complicitate generală şi nimeni nu face nimic. Îmi cer scuze tuturor suporterilor Universităţii şi partenerilor de competiţie Adrian Mititelu

 Ilie Balaci a comentat pentru "Adevărul": "Nu ştiam că Mititelu are de gând să retragă echipa. E treaba lui, e bunul lui, să-i fie de bine. Craiova mea şi-a făcut treaba. Eu nu pot să comentez mai multe, pentru că nu ştiu ce e la Craiova acum, nici ce-a fost ieri, nici alaltăieri". 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite