E clar, ruşii ne-au bătut după un gol neregulamentar: „A fost ofsaid din avion! Este absolut incredibil!“

E clar, ruşii ne-au bătut după un gol neregulamentar: „A fost ofsaid din avion! Este absolut incredibil!“

Fostul arbitru Dan Lăzărescu a spus ce crede despre faza din al treilea minut de prelungire al meciului Rusia - România (1-0). Expertul Dolce Sport pe probleme de arbitraj consideră că golul gazdelor a fost marcat dintr-un ofsaid evident.

Ştiri pe aceeaşi temă

La câteva minute de la finalul meciului, Dan Lăzărescu a comentat faza şi a dat un verdict foarte clar. 

Atacantul rus se afla în poziţie de ofsaid: "Ofsaid din avion! Dacă nu au o posesie controlată se consideră poziţie de ofsaid momentul în care coechipierul pasează. E incredibil. E ofsaid fără discuţii. Nu contează că mingea e atinsă de unul, doi sau cinci jucători, cât timp posesia nu e controlată nu se consideră că e pasă de la adversar", a spus Lăzărescu, la Dolce Sport.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările