VIDEO Dureros de aproape: Gavril a fost la 55 de secunde de titlul mondial la box. Şi-a trimis adversarul la podea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gavril

La 31 de ani, sportivul din Bacău ar fi putut deveni al 5-lea român campion mondial la box. Duelul cu David Benavidez (20 de ani), american de origine mexicană, a avut însă o decizie controversată la Las Vegas.

Ajuns în meciul pentru titlul mondial datorită unei conjuncturi favorabile, după ce alţi doi sportivi s-au accidentat, Ronald Gavril a fost dureros de aproape de victoria carierei.

El l-a trimis la podea pe David Benavidez, neînvins, în chiar ultima rundă, când mai erau 55 de secunde, însă americanul s-a ridicat şi a rezistat până la final. Decizia arbitrilor la puncte a fost, ca în multe alte ocazii, una controversată. Doi l-au declarat învingător pe Benavidez (117-111 şi 116-111), în timp ce unul a punctat în favoarea românului, 116-111.

„Cred că am câştigat lupta, am dominat. Nu mai am nimic de spus“, a declarat Gavril după meci. Palmaresul sportivului reprezentat de firma celebrului Floyd Mayweather: 18 victorii, 14 prin KO, 2 înfrângeri.

De partea cealaltă, Benavidez a devenit cel mai tânăr campion mondial în activitate şi cel mai tânăr în categoria supermijlocie.

VEZI LUPTA GAVRIL - BENAVIDEZ

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite