După victoria cu Oţelul, oltenii visează la mai mult: "Cuplul Cârţu- Săndoi va fi unul de mare succes în fotbalul nostru"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Craiova a obţinut prima victorie în acest sezon, 1-0 cu Oţelul, printr-un gol absolut fabulos marcat de brazilianul Madson.

Victoria contra gălăţenilor a ridicat moralul echipei care pănă la instalarea cuplului Sorin Cârţu - Emil Săndoi cucerise doar două puncte în 6 etape. Managerul general al echipei, Felix Grigore, crede că de acum lucrurile vor sta mult mai bine. "Am o relaţie foarte bună cu Emil Săndoi de când era selecţionerul echipei naţionale de tineret, pentru că aveam acolo jucători şi ţineam legătura constant. Cât despre Sorin Cârţu, eu am spus dintotdeauna că locul său este în club, fie ca preşedinte, fie ca manager sportiv, fie ca antrenor. Cârţu este unul dintre oamenii pe care eu i-am dorit foarte mult la echipă, iar cuplul Cârţu - Săndoi va fi, zic eu, unul de mare succes în fotbalul românesc", a declarat Grigore, care spune că are un respect deosebit pentru toţi cei care au fost în Craiova Maxima: " Am un respect enorm pentru aceşti oameni şi pentru ce au realizat ei. În plus, şi în viaţa privată sunt nişte oameni deosebiţi. Am o relaţie foarte bună cu foştii marii jucători ai acestei echipe, în special cu aceia care lucrează în club, începând cu Gheorghiţă Geolgău şi continuând cu Cârţu, Tilihoi, Donose, Ungureanu sau Pavel Badea".

Echipa se va bate la titlu

 El a mai dezvăluit că există un obiectiv pe termen scurt şi unul pe termen mediu în cea ce priveşte viitorul echipei. "Pe termen scurt vreau să ieşim cât mai repede din zona de jos a clasamentului. Sunt total nemulţumit de rezultate şi nu mă aşteptam să fim aici după şase etape. Pe termen mediu, vreau şi cred că Universitatea Craiova va ajunge unde îi este locul: să se bată pentru titlu", a afirmat Felix Grigore, fost conducător la Unirea Urziceni şi Universitatea Cluj.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite