După Rusescu, un alt jucător stelist ar putea ajunge în Primera Division

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Chipciu a fost adus de Steaua de la FC Braşov contra sumei de 1.5 milioane de euro
Alexandru Chipciu a fost adus de Steaua de la FC Braşov contra sumei de 1.5 milioane de euro

Steaua l-a vândut în această vară pe Raul Rusescu la Sevilla şi s-ar putea despărţi de un alt jucător de bază, care are o ofertă de transfer tot din Spania, de la Levante.

Chiar dacă au anunţat la finalul ediţiei precedente de campionat că nu vor pleca jucători, Steaua a pierdut deja câteva nume grele în această pauză competiţională. Cea mai importantă pierdere este cea a golgeterului Raul Rusescu, acesta transferându-se la Sevilla. De asemenea, au mai plecat şi Adi Rocha şi portarul Răzvan Stanca, puşi pe liber de Laurenţiu Reghecampf.

Potrivit informaţiilor venite din presa spaniolă, şi Alexandru Chipciu este ofertat de o formaţie din Primera Division, în ciuda faptului că este accidentat şi va putea juca din nou fotbal începând cu luna octombrie. Ziariştii iberici au notat că directorul sportiv al lui Levante negociază deja cu Steaua transferului mijlocaşului.

Echipa lui Reghecampf solicită în schimbul lui Chipciu suma de trei milioane de euro şi rămâne de văzut dacă oficialii spanioli vor oferi Stelei această sumă pentru transferul fotbalistului. Potrivit transfermarkt.de, Chipciu are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite