După reunire, a sosit şi viitorul patron: ce a spus italianul care vrea să preia Rapidul la sosirea în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelo Massone
Angelo Massone

Giuleştenii au început pregătirile pentru noul sezon, la o zi după ce TAS le-a acordat licenţa de Liga I. Acum, ei aşteapta semnarea actelor prin care clubul va avea un nou proprietar.

Rapid s-a reunit sub comanda lui Viorel Moldovan şi cu 20 de fotbalişti la primul antrenament. La câteva ore după ce jucătorii au început pregătirile, italianul Angelo Massone, cel care negociază preluarea Rapidului cu acţionarul Adrian Zamfir şi cu administratorul judiciar, Cristina Andronache, a sosit în România.

El a vorbit pentru Digi Sport despre şansele sale de a deveni patron la Rapid. „Ştiu totul despre Rapid, ştiu că echipa a sărbătorit 91 de ani de la înfiinţare. Eu şi colaboratorii mei, împeună cu doamna Andronache, am făcut tot posibilul ca echipa să rămână în Liga I. Vom face tot posibilul să ajutăm Rapidul“, a declarat Massone.

Avocat şi agent FIFA de meserie, italianul a mai fost implicat, în trecut, în conducerea unui club, el fiind investitor la Livingston, grupare din Scoţia. Massone a ajuns la Livingston, în 2008, şi şi-a vândut acţiunile în 2009, după ce clubul a fost la un pas de faliment.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite