După un nou conflict cu Pogba, Jose Mourinho a luat o decizie radicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jose Mourinho
Jose Mourinho

După ce United a remizat, sâmbătă, acasă, cu Wolverhampton, scor 1-1, Pogba a spus că echipa din Manchester ar trebui să "atace, atace, atace" când evoluează pe teren propriu.

După ce United a remizat, sâmbătă, acasă, cu Wolverhampton, scor 1-1, Pogba a spus că echipa din Manchester ar trebui să "atace, atace, atace" când evoluează pe teren propriu. Întrebat de ce nu o face, Pogba a răspuns că el e jucător şi nu poate spune de ce echipa nu atacă.

Mourinho s-a înfuriat după aceste afirmaţii ale jucătorului şi i-a transmis că nu o să mai fie niciodată căpitan la echipă atât timp cât e el antrenor şi că formaţia Manchester United e mai presus de orice fotbalist.

În mod normal, căpitanul echipei din Manchester este ecuadorianul Antonio Valencia, dar, în absenţa acestuia, accidentat, Mourinho i-a dat banderola lui Pogba la trei meciuri.

În plus, Pogba nu a fost convocat la partida cu Derby City, din Cupa Ligii, care s-a jucat aseară. Fără Pogba, lui Manchester i-a mers rău: a pierdut la penaltyuri cu echipa din Championship şi a ieşit din competiţie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite