După ce n-a primit licenţa pentru sezonul următor, SC Vaslui a rămas şi fără antrenor: Liviu Ciobotariu a demisionat

După ce n-a primit licenţa pentru sezonul următor, SC Vaslui a rămas şi fără antrenor: Liviu Ciobotariu a demisionat

Liviu Ciobotariu, fost antrenor al SC Vaslui FOTO Mediafax

SC Vaslui se află într-o situaţie critică: înglodată în datorii şi cu oamenii plecând rând pe rând de la echipă, formaţia moldavă a mai primit o veste proastă, antrenorul Liviu Ciobotariu anunţându-şi demisia.

Ştiri pe aceeaşi temă

RĂMÂI PE ADEVARUL.RO PENTRU MAI MULTE DETALII

„M-am întâlnit cu domnul Damian şi am reziliat contractul pe cale amiabilă. Din păcate trebuie să renunţ. A fost o perioadă frumoasă, cu sprijinul grupului, unul unit, şi al suporterilor. Din păcate sunt situaţii care mă depăşesc şi nu mai am ce face. 

Am tras semnalul de multe ori, dar nu m-a auzit nimeni. Ar fi păcat ca acest club să dispară, e o echipă frumoasă, cum rar am mai văzut. Deocamdată nu am nici o ofertă, o să stau o perioadă să mă liniştesc şi apoi voi vedea ce voi face“, a declarat tehnicianul potrivit gsp.ro.

Locul lui Liviu Ciobotariu pe banca tehnică a vasluienilor va fi luat de unul dintre foştii secunzi ai acestuia, Costinel Botez. La începutul acestei săptămâni şi-au mai anunţat plecarea directorul sportiv Cătălin Popa şi preşedintele executiv Dragoş Iftime. În sezonul actual, programul vasluienilor mai prevede meciurile cu Universitatea Cluj (D), Pandurii Târgu-Jiu (A), Petrolul Ploieşti (D), Oţelul Galaţi (A), Ceahlăul Piatra Neamţ (D) şi Astra Giurgiu (A). Echipa galben-verzilor ocupă locul cinci în Liga I, cu 14 victorii, şase remize şi opt înfrângeri.

Ştiri pe aceeaşi temă:

O echipă din Liga I nu a primit licenţa pentru sezonul viitor, din cauza restanţelor salariale

Vasluiul dispare de pe harta Ligii I: cine se bucură de colapsul clubului şi cum se va schimba configuraţia campionatului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: