După Mutu, Chivu se pregăteşte şi el de o revenire în România: cifrele ofertei colosale pe care a primit-o de la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivu Cristian

Olguţa Vasilescu e hotărâtă să dea o uriaşă lovitură de imagine, în încercarea ei de a atrage suporterii de partea celor de la CS U Craiova în lupta crâncenă cu Universitatea Craiova, gruparea patronată de Adrian Mititelu.

CS U Craiova conduce în clasamentul Ligii secunde, Seria a II-a, şi e foarte aproape de promovarea în Liga I. Tocmai de aceea, echipa Primăriei pare că a început deja demersurile pentru a-şi forma un lot competitiv, capabil să facă faţă în primul eşalon.

Potrivit Digi Sport, Olguţa Vasilescu vrea să dea o dublă lovitură: una fotbalistică şi una de imagine. Primarul Craiovei vrea să-l aducă pe fostul căpitan al naţionalei la CS U. Cu orice preţ!

Câţi bani ar investi în mutare?

În condiţiile în care zilele lui Chivu la Inter sunt numărate – n-a jucat niciun meci în acest sezon – cei de la CS U Craiova i-au propus fundaşului de 33 de ani un contract fabulos, valabil pe doi ani: prima de instalare de 550.000 de euro, plus un salariu stagional de 750.000 de euro.

Dacă va accepta această ofertă, atunci Chivu ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din România. Fostul căpitan al naţionalei a jucat ultima oară în România, în sezonul 1998-1999, bifând 32 de meciuri şi trei goluri la Universitatea Craiova, adică marea rivală a celor de la CS U Craiova!

UPDATE 11.28 - Impresarul lui Chivu, Victor Becali, a spus că sunt şanse infime ca fundaşul de 33 de ani să ajungă la Craiova.

„Chivu nu vine în România. De ce să joace pentru CSU Craiova un fotbalist care a reuşit tripla, campionat, cupa şi Liga Campionilor, în 2010? În altă ordine de idei, vom şti doar în ianuarie care e situaţia piciorului lui Chivu. El mai are contract până în iunie cu Inter“, a declarat agentul FIFA la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite