După un meci lamentabil, tot Tamaş e pus pe ceartă: mesajul lui pentru reporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Tamaş, nr. 4, a fost eliminat de arbitrul olandez Blom FOTO Mediafax
Gabriel Tamaş, nr. 4, a fost eliminat de arbitrul olandez Blom FOTO Mediafax

Revenit printre tricolori pentru meciurile cu Lituania şi Serbia, Gabriel Tamaş a fost eroul negativ al confruntării de pe Arena Naţională.

El a sărit pe sub minge în minutul 20, permiţându-i lui Mitrovici să scape singur cu Tătătruşanu, a provocat un penalty şi a fost eliminat în minutul 45. Chiar şi-aşa, Gabriel Tamaş nu se consideră vinovat cu nimic. 

"S-au întâmplat astfel de lucruri şi în finale de Champions League, nu e un capăt de lume. Să fie sănătoşi cei care îmi cântă prohodul, poate i-l cânt şi eu.

A fost o experienţă foarte frumoasă. Mă bucur că nu am pierdut niciun meci în această dublă. Nimeni nu vrea să ia roşu, mai ales în faţa unui astfel de public. Am înţeles că au fost câteva greşeli împotriva noastră, câteva galbene nedate. În fine, dacă acestea au fost deciziile arbitrului, să fie sănătos în continuare. Cred că putem spera în continuare la primul loc.

Noi oricum trebuia să pierdem şi în Serbia, dacă ne luăm după declaraţiile reporterilor, aşa că lăsaţi vrăjeala asta cu calculele! Am făcut egal în 10 oameni. M-au ajutat şi pe mine colegii, le mulţumesc. Tinerii care au intrat astăzi pe gazon au fost foarte buni. Sunt jucători talentaţi", a declarat Tamaş la TV Telekom Sport.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite