După ce l-a ratat pe Marica, West Ham a ales un atacant croat cu patru ani mai bătrân

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liber de contract după despărţirea în această vară de Schalke, Ciprian Marica a fost foarte aproape de a semna cu West Ham. Coechipier cu Raţ a ajuns însă un vârf croat, fost la Fulham.

Marica (28 de ani) era în negocieri avansate cu clubul londonez, dar a refuzat să semneze cu „ciocănarii“ nemulţumit de salariu (englezii îi ofereau sub cele 2 milioane de euro anual pe care le solicită românul). 

„Dacă West Ham ar fi satisfăcut pretenţiile lui Marica, acesta ar fi semnat de mult. Însa Marica e ca Piţurcă, riscă, şi speră să prindă potul cel mare“, a spus impresarul Victor Becali, la Dolcesport.

Astăzi, West Ham a anunţat transferul atacantului Mladen Petric (32 de ani), care în ultimul sezon a evoluat la Fulham (cinci goluri în 23 de partide). Petric era şi el liber de contract, ca şi Marica, după ce semnase doar cu un an cu Fulham. Tot pe un sezon se întinde şi înţelegerea croatului cu West Ham. 

Marica le solicitase englezilor un contract pe cel puţin trei ani. „Ciocănarii“ aveau nevoie disperată de un atacant, mai ales după accidentarea lui Andy Carroll (a cărei gravitate nu se cunoaşte încă). 

La meciul cu Ungaria, în care a şi marcat un gol, Marica a fost urmărit în tribunele de pe „Naţional Arena“ de impresarii unor cluburi din patru ţări (Anglia, Italia, Franţa şi Rusia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite