După ce a fost vedetă la Anderlecht, Alin Stoica dă probe în liga a II-a din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Stoica a fost unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români
Alin Stoica a fost unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români

Alin Stoica a făcut furori la Anderlecht, formaţie pentru care a jucat cu succes în Liga Campionilor, în vremurile bune ale echipei belgiene.

La 12 ani de la acele vremuri, Stoica, ajuns la 34 de ani, înceracă să-i convingă pe cei de la UTA că încă mai poate realiza ceva în fotbal. El şi fostul stelist Vali Badea sunt surprizele arădenilor pentru finalul de campionat. "Având în vedere că Voiculeţ e accidentat şi Silvăşan are şi el probleme şi nici nu e în cea mai bună formă, e normal că avem nevoie de întăriri în ofensivă. Nu a fost ideea mea să îi aducem pe Vali Badea şi Alin Stoica, domnul Marţian a avut iniţiativa aceasta şi i-am zis că nu avem nimic de pierdut dacă îi încercăm. Încă nu s-au înţeles cu conducerea şi nici eu nu i-am văzut cum se prezintă, probabil că astăzi sau mâine se va decide dacă vor rămâne. Cu Badea am vorbit, cu Alin Stoica încă nu", a declarat antrenorul lui UTA, Adrian Falub.

Alin Stoica a jucat 6 ani la Anderlecht, după care a trecut pe la Club Brugge, Siena, FC Naţional, Poli Timişoara, Gent, Mouscron, FC Braşov şi Vojvodina Novi Sad. Din 2009, el n-a mai jucat nicăieri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite