După două luni de tatonări, „Vamă“ a devenit oficial preşedinte la Rapid şi vrea să evite retrogradarea cu jucători care sunt idoli în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Negocierile dintre Dinu Gheorghe şi patronul Valerii Moraru au durat mai bine de două luni, însă, în cele din urmă, cele două părţi au ajuns la un numitor comun, astfel că "Vamă" a semnatul contractul prin care devine oficial preşedintele Rapidului.

Fost preşedinte al Astrei, Dinu Gheorghe a confirmat în sfârşit că a devenit preşedintele grupării din Grant. "Da, am semnat cu Rapid. Oficial sunt noul preşedinte al echipei. Cristi Pustai va fi antrenor şi sunt sigur că va salva echipa de la retrogradare", a spus "Vamă" care are un obiectiv imediat foarte greu de îndeplinit.

Rapidul se află într-o situaţie critică, în acest moment antrenorul Pustai având doar nouă jucători în lot. Cu toate acestea, Dinu Gheorghe nu dezarmează şi spune că în perioada imediat următoare echipa se va întări substanţial. 

"Momentan avem nouă jucători la echipă, dar până luni, 12 ianuarie, vom avea 18. Suntem în negocieri avansate cu mai mulţi fotbalişti. Mă voi întâlni cu Cristi Săpunaru. Sunt în discuţii cu Nicolae Grigore, care aşteaptă se i rezilieze contractul cu Apollon Limasol şi sper ca şi Daniel Niculae să semneze. Am vorbit cu Constantin Grecu şi sper să dea un răspuns cât mai repede", a spus Dinu Gheroghe la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite