După doar un gol la Steaua, Robert Vâlceanu a atras atenţia unei echipe clasate pe primele locuri în Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Vâlceanu, un fotbalist în vârstă de 17 ani care şi-a evidenţiat debutul în echipa mare a Stelei printr-un gol în meciul cu Gaz Metan Mediaş (3-0), devenind cel mai tânăr marcator din istoria roş-albastre, a atras atenţia unei formaţii din Ucraina.

La meciul de sâmbătă, disputat în Ghencea, au asistat şi trimişi de-ai clubului Metalist Harkov, care au rămas plăcut impresionaţi de evoluţia lui Robert Vâlceanu. Potrivit „Gazetei Sporturilor“, ucrainenii au venit pentru Adi Popa, însă au urmărit cu interes jocul tânărului stelist care în iarnă a fost aproape de o mutare în Spania, la Barcelona, la Espanyol. În cele din urmă, cele două cluburi nu s-au înţeles, iar familia fotbalistului a considerat interesul campioanei României mai important decât un transfer la o echipă din mijlocul clasamentului Primera División.

Vâlceanu a contribuit la victoria Stelei din meciul cu Gaz Metan Mediaş, când a închis tabela în minutul 90+2', după ce a executat o lovitură liberă prin care l-a învins pe portarul oaspeţilor, Răzvan Pleşca.
Metalist Harkov ocupă locul patru în primul eşalon ucrainean, la şapte puncte distanţă de liderul Şahtior Doneţk, cu nouă victorii, şapte remize şi o singură înfrângere. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Debut fabulos la Steaua. Un puşti de nici 17 ani, gol din lovitură liberă la primul meci. Roş-albaştrii înving clar Gazul, 3-0

Povestea noului puşti minune al Stelei. Vîlceanu ţine cu Barcelona şi visează să ofere un trai mai bun părinţilor săi, care lucrează la o firmă de deratizare

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite