După ce a cheltuit 40.000 de dolari pe bilete la Jocurile Olimpice 2020, un japonez a aflat că spectatorii vor fi interzişi la Tokyo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Kazunori Takishima a călătorit în toată lumea pentru a susţine Japonia la fiecare ediţie de Jocuri Olimpice din ultimii 15 ani, aşa că pentru el a fost o veste uriaşă atunci când s-a stabilit ca evenimentul să fie găzduit de oraşul său natal, Tokyo. Dar când s-a anunţat interzicerea spectatorilor, în urmă cu aproximativ o săptămână, din cauza Covid-19, bucuria lui s-a transformat într-o mare tristeţe.

Bărbatul a cheltuit aproape 40.000 de dolari pe 197 de bilete pentru el şi prietenii lui, pentru toate competiţiile la care ar fi putut să asiste la Tokyo 2020, care începe pe data de 23 iulie, conform Digi24. 

„Am consumat timp, efort şi pasiune”, a declarat Takishima pentru CNN. „Dar sunt atât de pasionat de Jocurile Olimpice încât, deşi a fost foarte dificil şi provocator, m-am bucurat că am cumpărat atât de multe bilete.”

Dacă ar fi urmărit toate evenimentele pe care le-a rezervat, ar fi depăşit recordul mondial pentru participarea la evenimentele olimpice. Se consolează, totuşi, cu gândul că va primi înapoi banii pe bilete.

„Am rămas cu o mare tristeţe şi de fiecare dată când mă uit la bilete încep să plâng”, a spus Takishima.

Decizia oficialilor olimpici de a interzice spectatorii a fost luată pentru a preveni răspândirea Covid-19. Japonia tocmai a intrat în a patra stare de urgenţă, pe măsură ce numărul de infectări creşte constant.

Chiar dacă este foarte dezamăgit de situaţia actuală, bărbatul va spus că va rămâne la fel de pasionat şi va merge în continuare la toate jocurile olimpice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite