După 7 nopţi petrecute în spatele gratiilor, Tamaş a fost eliberat din arest. Condiţii dure pentru punerea în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul de 35 de ani al lui Hapoel Haifa, Gabi Tamaş, a fost eliberat, luni, din arestul poliţiei, după ce Tribunalul Regional din oraşul Lod a respins cererea procurorilor de prelungire a reţinerii.

Conform gsp.ro, fotbalistul va rămâne în arest la domiciliu şi nu are voie să părăsească ţara. De asemenea, ca o măsură suplimentară, şase apropriaţi ai fostbalistului au fost mandatate să-l supravegheze în fiecare zi. Fiecare din cei 6 au depus o garanţie de câte 25.000 de şecheli (aproximativ 6.100 de euro) drept cauţiune, iar Tamaş a fost obligat să depună 30.000 de şecheli (aproximativ 7.400 de euro). Permisul de conducere al fotbalistului a rămas suspendat.

"Vreau să le mulţumesc avocaţilor mei, soţiei mele, celor de la Hapoel Haifa, patronului şi colegilor. Vreau să le mulţumesc şi gardienilor care s-au purtat cu mine foarte frumos. Nu m-au lăsat să intru în depresie. Din punctul meu de vedere, aş reveni de mâine pe teren", a declarat Tamaş, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, la ieşirea din arest.

Decizia a venit şi ca urmare a faptului că procurorii au dovedid că Tamaş ar fi fost recidivsit, românul fiind prins băut la volan şi pe 19 aprilie 2018.

Săptămâna trecută, în noapte de luni spre marţi, Gabi Tamaş a fost oprit de poliţia din Israel după ce maşina condusă de fundaşul român, o limuzina Mercedes, a fost surprinsă cu viteza de 205 km/h într-o zonă restricţionată la 90 şi a fost oprită în trafic. Imediat ce a coborât geamul, agentul de circulatie a simtit mirosul puternic de băutură şi i-a solicitat şoferului să sufle în etilotest. Concetraţia alcoolica de 0.77mg/l alcool pur in aerul expirat, de trei ori mai mare decât limita legală în Israel, l-a expediat pe Tamaş direct în arestul Poliţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite