După 5 săptămâni de la accidentarea la umăr, Bianca Andreescu şi-a reluat antrenamentele. La ce turneu va reveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreescu

Miercuri, la mai bine de o lună după ce a fost constrânsă să abandoneze turneul de la Miami, jucătoarea cancadiană de origine română a reluat antrenamentele

Pe 26 martie, Bianca Andreescu, revelaţia primei părţi a sezonului în circuitul profesionist feminin de tenis, a fost nevoită să abandoneze în optimile de finală de la Miami Open. Retragerea Biancăi din meciul cu Anett Kontaveit, la scorul de 6-1, 2-0, a survenit ca urmare a unei accidentări la umărul drept şi a întrerupt o serie de 10 victorii consecutive în circuitul WTA.

''Back to business. După câteva săptămâni de repaus şi convalescenţă pentru a se trata la umărul drept, Bianca Andreescu a efectuat un antrenament uşor pe terenurile de la Toronto'', a anunţat federaţia canadiană pe contul său de Twitter.

Andreescu, 18 ani, a făcut uimit lumea tenisului în luna martie, când a câştigat primul său titlu, la Indian Wells, după ce a beneficiat de un wildcard, o premieră în istoria turneului din California.

La începutul lui 2019, jucătoarea născută în Canada din părinţi români se afla mai jos de locul 100 mondial, înn timp ce acum ocupă poziţia 23 WTA.

Bianca Andreescu trebuia iniţiat să joace la turneul de la Madrid Madrid (4-11 mai), dar s-a retras, iar revenirea în circuit se va produce la Roma (13-19 mai)
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite