Dumnezeu cu mila: România întâlneşte, diseară, Anglia! Declaraţie antologică din tabăra tricolorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Stanciu, gata să facă spectacol în tricoul naţionalei
Nicolae Stanciu, gata să facă spectacol în tricoul naţionalei

La ce rezultate a avut România, în ultima perioadă, nu e de mirare că amicalul cu Anglia din această seară (ora 19.00, Pro TV) ne dă fiori.

Ceea ce a recunoscut şi Mirel Rădoi. „Ne speriam de meciul cu Anglia, chiar dacă obţineam victoria în acest meci, cu Georgia. E o echipă favorită la câştigarea Euro. Noi am pierdut ultimele meciuri, aşa că toată lumea se gândeşte câte goluri vom lua cu Anglia. Dar eu sper să avem o atitudine foarte bună, aşa cum s-a întâmplat şi în acest meci cu Georgia“, a comentat selecţionerul. 

Iar Mihai Stoichiţă a insistat că frica de Anglia, semifinalistă la Mondialul din 2018, ne poate fi de folos, duminică, la Middlesbrough. „Probabil, acolo vor fi mai contectaţi băieţii, pentru că e o echipă de care le e frică. De Georgia nu le-a fost“, a spus „Lippi“. 

România şi Anglia s-au înfruntat de 11 ori până acum. Tricolorii au următorul bilanţ cu naţionala Albionului: 3 victorii, 6 egaluri, 2 înfrângeri. Ultimul eşec cu Anglia datează din 2 iunie 1970, atunci când tricolorii au cedat cu 0-1, la Mondialul din Mexic. De atunci, în şapte partide, România a rămas neînvinsă în duelurile cu englezii. 

Mirel Rădoi i-a pierdut pe Iulian Cristea (FCSB) şi pe Florin Tănase (FCSB) pentru partida de duminică. Primul s-a accidentat, în timp ce Tănase a fost eliminat, în meciul cu Georgia.

Nu pot să comentez câte goluri o să luăm cu Anglia, eu sunt atacant. Andrei Ivan internaţional România  

Lotul României 

*Portari: Niţă (Sparta Praga), Fl. Iacob (UTA), Vlad (FCSB);

*Fundaşi: Nedelcearu (AEK Atena), Chiricheş (Sassuolo), Cr. Ganea (Aris Salonic), Rus (Fehervar), Sorescu (Dinamo), Căpuşă (Chindia), Camora (CFR)

*Mijlocaşi: R. Marin (Cagliari), Stanciu (Slavia Praga), I. Hagi (Rangers), Maxim (Gaziantep), Băluţă (Akademia Puskas), Budescu (Damac), Păun (CFR), Olaru (FCSB), Moruţan (FCSB), Cicâldău (Craiova, 12/2);

*Atacanţi: Keşeru (Ludogoreţ), Alibec (Kayserispor), Ivan (Craiova)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite