Dumitru Dragomir, reacţie mortală după ce a văzut cum Alexa a fost bătut de Anamaria Prodan: Cum a comentat totul

Dumitru Dragomir, reacţie mortală după ce a văzut cum Alexa a fost bătut de Anamaria Prodan: Cum a comentat totul

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) e un personaj savuros şi, de aceea, a fost căutat de presa pentru a comenta scandalul weekend-ului în Liga I.

Glumele au inundat spaţiul virtual după ce a fost surprins momentul în care Anamaria Prodan l-a bătut, fără milă, pe Dan Alexa. „Păi, dacă Alexa a dat <<gol>> în poarta care nu trebuie, ce vrei?!“, a fost reacţia unui user de pe adevarul.ro, aluzie la faptul că scandalul ar fi fost cauzat de o criză de gelozie din partea impresarului FIFA. 
 
Concret, se vehiculează că la meciul Astra – Botoşani ar fi asistat o brunetă apetisantă, prietenă cu Alexa, şi, din această cauză, Prodan, aflată într-o relaţie amoroasă cu antrenorul giurgiuvenilor, ar fi făcut o criză de nervi.
 
Dumitru Dragomir a comentat şi el această variantă pentru cancan.ro, în stilul său caracteristic.
 
Ce a spus?
 
*Nu mă bag în intimităţile fiecăruia, mai ales că, dacă e vorba de gelozie, face parte din omenie. Numai fraierii nu sunt geloşi! Iar dacă nu a fost gelozie, s-au bătut pe lovele. Şi atunci să le fie de bine. Pentru bani s-au bătut împăraţi, regi, darămite muritori ca ei!
 
VEZI MOMENTUL ÎN CARE ALEXA A FOST BĂTUT DE ANAMARIA PRODAN

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: