Dumitru Dragomir îl lasă pe Gigi Becali fără bani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF nu are de gând să-şi pună semnătura pe dosarul prin care Steaua încearcă să gireze un împrumut bancar cu suma pe care urmează să o primească din drepturile de televizare. Latifundiarul ar vrea să obţină 800.000 de euro de la bănci ca să poată plăti salariile restante ale angajaţilor, dar şi alte cheltuieli curente ale clubului.

Gigi Becali nu a mai băgat niciun ban în club de mai bine de trei luni, aşa că oficialii roş-albaştrilor au căutat alte surse de finanţare, pentru a-şi putea achita datoriile. La iniţiativa patronului, Valeriu Argăseală a întocmit documentaţia necesară obţinerii unui credit bancar de 800.000 de euro, care ar fi urmat să fie girat cu banii pe care Steaua îi va încasa din drepturile de televizare ale Ligii I la finalul sezonului.

Mai citeşte şi:

Dragomir: "Nu îl văd prea curând pe Piţurcă la Steaua"

Preşedintele formaţiei din Ghencea spera că poate încasa banii în cursul acestei săptămâni, mai ales că fotbaliştii sunt neplătiţi de două luni şi ar mai avea de aşteptat doar câteva zile înainte să poată depune memorii prin care să solicite rezilierea contractelor cu clubul! Pentru roş-albaştri, socoteala de acasă nu se potriveşte însă cu cea din târg. Cel care le dă planurile peste cap este şi de această dată Dumitru Dragomir, omul care se află într-un conflict deschis cu Gigi Becali.

Preşedintele LPF nu are de gând să-şi pună semnătura pe dosarul steliştilor, aşa că Argăseală a început deja să caute alte posibile surse de finanţare. Dragomir le-a spus apropiaţilor săi că se teme de faptul că Gigi Becali ar putea să nu-şi respecte angajamentele faţă de bancă: „Dacă Gigi nu plăteşte, eu ce fac, dau de la mine? De unde să scot eu 800.000 sau 1.000.000 de euro?!".

Lovitură după lovitură

De când se află în război cu Becali, Dragomir n-a scăpat niciun prilej pentru a-i face câte o „aroganţă" latifundiarului. Exact în momentele în care are probleme grave cu banii, patronul Stelei a fost amendat cu 110.000 de euro în numai o săptămână de comisiile forului păstorit de „Corleone"!

Pentru Oţelul s-a putut

Dacă a refuzat cererea Stelei, în schimb, Liga Profesionistă de Fotbal n-a avut nimic de obiectat în privinţa împrumutului făcut, anul trecut, de Oţelul. Gălăţenii au recurs la această măsură tot pentru a putea plăti restanţele salariale către jucători.

„Nu-mi este ruşine să o recunosc, şi eu, şi fiica mea ne-am ipotecat locuinţele pentru a plăti datoriile clubului. Am garantat cu banii din drepturile TV, iar ca o garanţie suplimentară am folosit locuinţele. La fotbal, trebuie să ai banii azi, nu mâine", a recunoscut directorul general al gălăţenilor, Marius Stan (foto).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite