Dumitru Dragomir jubilează după tragerea la sorţi a preliminariilor EURO 2016: „S-au dus cu icoane la ei!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte al LPF nu concepe ca România să nu se califice la EURO 2016
Fostul preşedinte al LPF nu concepe ca România să nu se califice la EURO 2016

Dumitru Dragomir i-a catalogat pe cei doi reprezentanţi ai României la tragerea la sorţi a preliminariilor EURO 2016, Victor Piţurcă şi Anghel Iordănescu, ca fiind "bulangii", aluzie la norocul pe care aceştia l-au purtat naţionalei noastre.

Fostul preşedinte al LPF a caracterizat într-un mod plastic norocul lui Piţurcă şi Iordănescu la tragerea la sorţi a preliminariilor pentru EURO 2016, considerând că naţionala noastră a nimerit într-o grupă mai mult decât accesibilă, din care nu are nicio scuză dacă nu se va califica.

"Domne, şi dacă ne strângeam noi într-un birou şi nu nimeream aşa, pe onoarea mea. Bulangii ce n-ai pomenit. S-au dus cu icoane, cu ceva la ei... Bulangii sunt, pe onoarea mea! Dacă nici acum nu ne calificăm, atunci într-adevăr nu avem fotbal. Dar nu avem de cine să ne temem. Grecia se va întoarce de la Campionatul Mondial fără cinci-şase jucători de bază, ungurii nu ne bat înca zece ani de-acum, Finlanda nu are cum să ne pună probleme. Poate Feroe să ne învingă", a comentat ironic Dragomir pentru Dolce Sport.

România face parte din grupa F a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016, având ca adversari Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord şi Insulele Feroe.

CITIŢI ŞI:

Prima reacţie a lui Victor Piţurcă după tragerea la sorţi pentru Euro 2016

Programul României în preliminariile Euro 2016. Când jucăm cu Ungaria

Prezentarea adversarilor României din grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016. Cum stăm la întâlnirile directe

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite