Dumitru Dragomir a dezvăluit de ce nu mai sunt interesaţi fanii Stelei de meciurile din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir îl contestă aprig pe Mihai Stoica pentru biletele prea scumpe de la meciul cu Basel
Dumitru Dragomir îl contestă aprig pe Mihai Stoica pentru biletele prea scumpe de la meciul cu Basel

Preşedintele LPF este revoltat de preţul mare al biletelor pentru meciurile Stelei din Liga Campionilor, considerând că această decizie i-a îndepărtat pe fani de la stadion.

Dragomir nu îşi explică de ce oficialii Stelei au ales să fixeze preţuri atât de ridicate pentru meciul decisiv cu Basel, partidă pentru care s-au vândut abia 25.000 de tichete, spre deosebire de alte meciuri din cupele europene la care campioana României a jucat cu casa închisă.

"Biletele sunt scumpe, lumea e săracă, ar trebui să fie mai ieftine dacă se vrea ca spectatorii să vină la stadion. Dar aşa, cum să vină? Când merge echipa şi ai rezultate, mai iei de la gura copiilor. Dacă nici adversară nu e, nici şanse de calificare nu mai sunt, mai bine păstrezi 50 de lei. Iei pâine o lună întreagă cu banii ăştia", a declarat Dragomir la Sport.ro.

Steaua va întâlni pe Basel marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu începere de la ora 21.45. Partida va fi transmisă de Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1. Dacă vor învinge, steliştii păstrează şanse de calificare în primăvara europeană, dacă vor pierde ies din lupta pentru locul 3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite