Dulgheru şi Niculescu, în sferturi la dublu la Brisbane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perechea Alexandra Dulgheru/Olga Savciuk (România/Ucraina) s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Brisbane, dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari.

Dulgheru şi Savciuk au dispus, în primul tur, cu scorul de 7-6 (7/4), 7-5, de cuplul australian Sophie Ferguson/Sally Peers, beneficiar al unui wild-card.

Pentru prezenţa în această fază a competiţiei, cele două jucătoare vor primi un cec în valoare de 1.650 de dolari şi 70 puncte WTA.

În sferturi, Dulgheru şi Savciuk vor întâlni perechea poloneză Klaudia Jans/Alicja Rosolska, care a trecut, în primul tur, cu scorul de 6-7 (5/7), 7-6 (7/4), 10-5, de cuplul Olga Govorţova (Belarus)/Alla Kudriavţeva (Rusia), cap de serie numărul 3.

Şi perechea Monica Niculescu/Zi Yan (România/China), cap de serie numărul 2, s-a calificat, marţi, în sferturi la Brisbane.

Niculescu şi Yan au dispus, în primul tur, cu scorul de 6-2, 5-7, 11-9, de cuplul Arantxa Parra Santonja/Shahar Peer (Spania/Israel).

În sferturi, favoritele numărul 2 ale competiţiei vor întâlni perechea australiană Jarmila Groth/Jade Hopper, beneficiară a unui wild-card.

Pentru prezenţa în sferturi, Niculescu şi Yan vor primi un cec în valoare de 1.650 de dolari şi 70 puncte WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite