Dubai, colonie românească! Alte două românce au ajuns pe tabloul principal al turneului de tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
begu

Duminică, Irina Begu şi Ana Bogdan s-au calificat şi ele pe tabloul principal al turneului de la Dubai, acolo unde au fost acceptate direct Patricia Ţig şi Sorana Cîrstea

Irina Begu (foto), locul 72 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat pe tabloul principal al turneului de categorie WTA 1.000 de la Dubai, cu premii totale de 1,835 de milioane de dolari. Ea a beneficiat, duminică, în turul al doilea al calificărilor, de abandonul sportivei austriece Barbara Haas, locul 151 WTA şi cap de serie numărul 15, la scorul de 6-0, 4-0, după ceva mai mult de 40 de minute de joc.

Tot duminică şi tot în ultmul tur al calificărilor, Ana Bogdan, locul 100 WTA, a trecut de jucătoarea rusă Kamilla Rahimova, locul 153 WTA şi cap de serie numărul 16, cu scorul de 6-2, 5-7, 6-0, după un meci de două ore şi 12 minute.

Pe tabloul principal au fost acceptate direct Patricia Ţig, locul 61 WTA, şi Sorana Cîrstea, locul 67 WTA. Ţig va evolua în prima manşă cu letona Jelena Ostapenko, locul 51 WTA, iar Cîrstea, cu o jucătoare venită din calificări.

Accederea pe tabloul principal le asigură jucătoarelor un premiu de 10.750 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite