Duatlon, aflat pe un trend ascendent în România: Record de participanţi pentru ediţia din acest weekend la Buftea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia ce se organizează anual în oraşul ilfovean Buftea înregistrează pentru ediţia de sâmbătă, 28 aprilie 2018, cel mai mare număr de sportivi înscrişi.

„Creşterea cu 20% faţă de anul trecut se datorează fidelizării participanţilor, prin seriozitatea cu care au fost tratate observaţiile acestora, calităţii arbitrajului şi menţinerea cursei pentru copii”, explică reprezentantul organizatorilor Pegas Triatlon Club, Cosmin Rogoveanu. 

Medalii de colecţie 

Astfel, cei aproximativ 500 de participanţi sunt asiguraţi că eforturile lor sunt apreciate la adevărata valoare. “Anul acesta recompensăm sportivii cu medalii de colecţie, special concepute pentru ediţia aniversară de 5 ani a acestei competiţii, însă cel mai important este să ne bucurăm de mişcare, de sport în aer liber, alături de oameni care au aceeaşi pasiune”, mai spune Rogoveanu.

Crosul Copiilor începe de la ora 12.45

Predarea kiturilor se face vineri, 27 aprilie, în Bucureşti, la The Match Pub din strada Baldovin Pârcălabul nr.10, între orele 15.00 şi 19.00. Doar atunci se mai pot face înscrieri, în limita locurilor disponibile. 

A doua zi, sâmbătă, 28 aprilie, începând cu ora 7.00, se pot parca maşinile în spaţiul special amenajat la Sala de Sport de pe strada Ştirbei Vodă. Este interzisă parcarea autoturismelor pe străzile pe care se desfăşoară concursul: Str. Ştirbei Vodă, Aleea cu Brazi, Str. Cloşca, Str. Horia şi Str. Independenţei. 

Între orele 8.00 şi 10.00 se predau kiturile pentru concurenţii din-afara Bucureştiului, iar la ora 11.00 se dă startul probei Individual & Ştafete (timp limită: 2h:00min). 

Tot de la ora 11.00 încep înscrierile la Crosul Copiilor, concurs ce va avea startul la ora 12.45 şi se va desfăşura pe categorii de vârstă şi sex. Evenimentul se va încheia după festivitatea de premiere de la ora 13.30.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite